Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

Visningar: 187     Författare: Kina SUP glashårdvara      Publicera tid: 02/05/2023      Ursprung: https://www.svglasshardware.com

Duschrummet är en stor vara, och materialen som används måste vara av hög kvalitet, annars kommer det att påverka effekten av användningen, och säkerheten kommer inte att garanteras, så valet av material är mycket viktigt. För konsumenterna, hur man väljer ett bra duschrum Fastighetsprodukter är särskilt viktiga. Låt oss sedan diskutera det med duschrummet!

Först och främst är ramens material det viktigaste. När allt kommer omkring är det nödvändigt att stödja hela duschrummet. 304 rostfritt stål och rymdaluminium är de vanligaste materialen på marknaden. Material av rostfritt stål är starka i rostbeständighet, hållbara och har god viktbeständighet. 201, men detta material är inte bra, så det blir bättre att välja 304 rostfritt stål; utrymmesaluminiummaterialet har hög hållfasthet, korrosionsbeständighet och priset är inte dyrt; vissa spårmaterial är rostfritt stålklädd aluminium, vilket också är den bästa kvaliteten Ja, trots allt är den gjord av två material, med dubbelt skydd, bättre säkerhet och stabilitet.

Tillverkare av glashårdvara
Tillverkare av glashårdvara

Det andra är handtagets material. Generellt sett är den gjord av 304 rostfritt stål, men det är viktigt att vara uppmärksam på om ytan är slipad och avfasad och om beröringen är slät. Dessa är mycket viktiga; magnetremsan är miljövänlig och hållbar och har stark magnetism och sug kan inte bara förhindra vattenläckage, utan också minska slagkraften när dörren öppnas och minska buller.

De flesta brukar också installera en vattenskyddslist eller ett bottenfat på basen av duschrummet, som båda kan göra den våta och torra separationen av badrummet mer noggrann, prisvärd, vacker och praktisk. Badrummet är inte väl vattentätt. Det rekommenderas att installera ett bottenfat. Om vattentätningen är väl utförd räcker det med att installera en vattenhållarremsa.

's hårdvara erbjuder ett stort urval av gångjärnsalternativ för dolda glasdörrar. Kallas även glasdörrbeslag; dessa gångjärn är nödvändiga för applikationer med glasdörrar. Tillgängliga i borr- och icke-borrade versioner, dessa hårdvarugångjärn är perfekta för vitrinskåp. Vårt urval av gångjärn för glasdörrar inkluderar svängbara gångjärn för glasdörrar, ramlösa alternativ och europeiska stilar. Alla våra dolda glasdörrgångjärn levereras tillsammans med lämpliga skruvar för montering. Oavsett dina behov är vi säkra på att du kommer att hitta rätt glasdörrbeslag för din applikation.

NYA INLÄGG

> Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

> Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

> Hur man byter ut ett badkar med en dusch

> Vad är en ramlös duschvägg?

> Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

> Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

> SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

> SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

POSTTAG

Relaterade produkter

Bootstrap