Vad är en ramlös duschvägg?

Vad är en ramlös duschvägg?

Visningar: 261     Författare: Kina SUP glashårdvara      Publicera tid: 07/23/2022      Ursprung: https://www.svglasshardware.com

Oavsett om du lägger till en ny dusch eller uppdaterar en befintlig, är en av de viktigaste övervägandena vilken duschdörr du väljer. Även om ditt val av hölje kan verka lika genomskinligt som – ja, glas – är det faktiskt lite mer komplicerat.

Fakta du behöver veta inkluderar de exakta måtten på ditt duschutrymme, hur mycket utrymme du har mellan duschen och andra armaturer, hur mycket tid du vill investera i daglig duschstädning och om de ramlösa duschdörrarna du såg på en designbloggar passar verkligen bäst för din livsstil och din plånbok. Tack och lov finns det många inramade och ramlösa alternativ som erbjuder ett attraktivt utseende.

Det finns flera duschdörrstilar att välja mellan tillsammans med olika typer av glasbeslagskit. Här kan du lära dig om alternativen för att hjälpa dig att bestämma vilken typ som är bäst för ditt utrymme, och SUP glashareware kan erbjuda dig allt om hårdvaran för badrumsduschglaset.

Låt oss först få de stora frågorna ur vägen: Vad är en ramlös duschvägg, och varför verkar alla vilja ha en?

En ”ramlös” duschvägg använder robust härdat glas (vanligtvis 3/8 tum till 1/2 tum tjockt) som inte kräver stöd av metall runt dess yttre kanter. Resultatet är en elegant, modern look som är fri från visuella hinder. Faktum är att en anledning till att ramlösa alternativ är så populära är att de hjälper till att visa upp vackra stenarbeten, intrikata kakeldesigner och glänsande hårdvara. Ramlösa duschdörrar är den enklaste typen att rengöra, eftersom de inte innehåller tätningar som utvecklar ansamling från vatten över tiden.

En sak att tänka på är att ramlösa dörrar i allmänhet innehåller en del metall. Ramlösa enheter kan vara praktiskt taget fria från metall, med undantag för clips på alla stationära paneler, gångjärn och handtag. Dessutom kan termen ”ramlös” även gälla dörrar med karmar längs överkanten och runt sidorna. Denna typ av installation kallas ibland, men inte alltid, som ”halvramlös”.

Ett ord om pris: En ramlös dusch kostar i allmänhet ungefär dubbelt så mycket som en enkel, metallkapslad modell. Dessutom kan ramlösa duschdörrar läcka om de inte installeras på rätt sätt, så det är viktigt att arbeta med en välrenommerad entreprenör och se till att din duschkar lutar mot avloppet.

NYA INLÄGG

> Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

> Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

> Hur man byter ut ett badkar med en dusch

> Vad är en ramlös duschvägg?

> Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

> Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

> SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

> SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

POSTTAG

Relaterade produkter

Bootstrap