SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

Visningar: 227     Författare: Kina SUP glashårdvara      Publicera tid: 06/18/2022      Ursprung: https://www.svglasshardware.com

I den moderna världen är den ramlösa glasduschen det mest populära valet.

Ramlös är fortfarande vägen att gå om du vill ha en öppen, sömlös, verkligt spaliknande effekt för din dusch. Duschdörrpaneler i glas fästs på gångjärn som sedan fäster på väggar. Det är en kombination av en fast panel och en 5/8″ gångjärnsdörr med säkerhetsglas. Förutom gångjärnen är den enda hårdvaran dörrhandtaget och handduksstället.

Duschdörrar av standardglas är 1/2 tum eller 3/8 tum tjocka. Ramlösa dörrar bör vara 5/8 tum tjocka. Allt ska vara tillverkat av säkerhetsglas som, när det går sönder, går sönder i små bitar, och inte i fragment som är farliga för ditt liv!

Alla kanter på din duschdörr i glas bör komma fram färdiga eller polerade!
Duschdörr i klarglas är fortfarande en stark trend. Främjar ett öppet utseende i badrummet genom att visa upp snygga duschbeslag och ytfinish av kakel eller sten.

Duschdörrar av tonat glas kommer i känsliga, naturliga toner som grå, brons eller blå för att komplettera USAs favoritvita för badrum, och sten, kakel och metall för kranar, duschar och reglage.

Etsad glasduschdörr ger avskildhet tack vare det ogenomskinliga mönstret ingraverat på det klara glaset.

SUP HARDWARE, en tillverkare av glashårdvara.

Vi erbjuder glasbeslagsprodukter för hushåll. Dessa produkter är tillverkade av rostfritt stål 304 av högsta kvalitet, mässing eller aluminium.

SUP hårdvara OEM & ODM glasbeslag i rostfritt stål, inklusive duschdörrgångjärn, dörrdrag, dubbelvikt gångjärn, aluminiumhige, glasklämma, skjutset, skjutdörrshandtag, glasdörrhandtag, badrumsstödstång, duschdörrhandtag.

Vi tillhandahåller hårdvarudesign och produktion och tillhandahåller en komplett uppsättning hårdvarulösningar. Den används i duschrum, badrumsdörrar etc. Vi ger dig en överlägsen leverantör av kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga priser, leverans i tid och pålitlig service.

Glas hårdvara råvaror
Genom att använda finpolerad ren koppar, högkvalitativ zinklegering eller titanlegering som råmaterial, är strukturen tät, vikten är tung och handkänslan är tjock.
Pressgjutning, efterbehandlingsprocess

Med hjälp av storskaliga precisionsdatorstyrda formgjutningsmaskiner och digitala precisionsmaskiner är ytan på ämnet slät, platt, utan porer, sidendefekter och andra fenomen. Slipning och poleringsprocessen är rigorös och processen är många.

Plätering
Strikt i enlighet med internationella standarder för galvaniseringsprocesser används importerad rå koppar och har genomgått tre processer av kopparplätering, nickelplätering och kromplätering. Strukturen är kompakt, beläggningen är enhetlig, ”färgytan” är skarp, tjockleken på beläggningen är i allmänhet mer än 30 mikron, och beläggningens yta är fri från repor och grader. .

Paket
kraftpapperslåda med vacker förpackningsdesign och tryck.

Kontakta oss så erbjuder vi vilken glasbeslag du vill ha om att bygga den perfekta ramlösa glasduschen!

NYA INLÄGG

> Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

> Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

> Hur man byter ut ett badkar med en dusch

> Vad är en ramlös duschvägg?

> Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

> Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

> SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

> SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

POSTTAG

Relaterade produkter

Bootstrap