SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

Visningar: 224     Författare: Kina SUP glashårdvara      Publicera tid: 06/29/2022      Ursprung: https://www.svglasshardware.com

SUP ramlösa duschskjutsystem i glas är det mest sofistikerade på marknaden idag, och erbjuder oöverträffad justerbarhet vid varje monteringspunkt, både under och efter installationen. Byggd för att hålla, SUP stöder glaspaneler upp till 100 kg. och 1/2″ tjock. Duschdörrens hårdvarusystem levereras komplett med alla monteringskomponenter.

Single och Bypass versioner
Duschväggar varierar mycket beroende på hur utrymmet används och var VVS-armaturer finns. Både singel- och bypass-versioner finns tillgängliga i alkov- och hörnkonfigurationer för exceptionell layoutflexibilitet.

SUP skjutdörrsrullset tillför ett oöverträffat estetiskt värde till alla projekt. Båda sidorna av systemet är mycket förfinade estetiskt. Detta gör att dörren kan fungera i båda riktningarna på båda sidor av den fasta panelen. Oavsett vad ditt badrumsprojekt kräver, levererar SUP glashårdvara lösningar utan kompromisser.

Oöverträffad designfrihet
SUP -duschsystemet med skjutdörrar erbjuder en enorm designflexibilitet för att passa de flesta duschplaner. SUP skjutdörrsrullset är kompatibelt med duschkabiner upp till 142 i breda och klara öppningar upp till 40 i breda. Välj glas upp till 1/2″ tjockt för en solid, förstklassig känsla, eller välj den mer traditionella 3/8″ tjockleken. Kompatibel med både kakel och duschpannor, SUP skjutdörrsrullset finns tillgängligt för alkov- och hörnkonfigurationer.

Komplett fältjustering
SUP -glashårdvarans design är en uppsättning justeringsfunktioner som säkerställer perfekta installationer på kortare tid. SUP :s spår är designat för att enkelt skäras och borras i fält med vanliga verktyg. Den ger en hel 1/4″ justering vid varje spårmonteringspunkt, inklusive där den fästs på väggarna. Slutligen gör dörrpanelens justeringsfunktion att systemet kan höjas eller sänkas vid varje lager med 1/8″. Detta ger installatörer möjligheten att luta panelen för att rymma duschväggar som är upp till 3/8″ ur lod. Installatörer kommer att älska att snabbt kunna finjustera systemet under och efter installationen med den oöverträffade platsjusteringsmöjligheten. SUP -duschsystemet i glas – justerbarhet utanför lodet och ur nivå för perfekta installationer på snäva tidslinjer.

Modern, minimal estetik
SUP skjutdörrsduschglasbeslag har vår mest slående enkla design hittills. Vårt patenterade hårdvarusystem, med ett helt rostfritt stållager som hjul, har anpassats för duschmiljön. Dörren rullar på ett spår som ser ut att sväva i luften tack vare riktigt dolda fästelement.

Byggd för att hålla
SUP skjutdörrsglas i glas har designats med högt använda gästfrihetsprojekt i åtanke. Dess branschledande mer än 5 års livslängd backas upp av rigorösa tester i våta miljöer, med över två miljoner öppna-och-stäng-cykler för slitagetestning. SUP -glashårdvaran har minimalt med utskjutande komponenter för enkelt underhåll och är konstruerad av rostfritt stål och anodiserad aluminium – premiummetaller som vanligtvis används i maritima applikationer.

NYA INLÄGG

> Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

> Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

> Hur man byter ut ett badkar med en dusch

> Vad är en ramlös duschvägg?

> Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

> Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

> SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

> SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

POSTTAG

Relaterade produkter

Bootstrap