Glashårdvarulösningar

SUP -brett sortiment av glasgångjärn, beslag och duschgångjärn tillverkas med största omsorg och precision. Dessa gångjärn är designade med förstklassiga råmaterial och den senaste tekniken i överensstämmelse med industriella, inhemska och kommersiella standarder. De gångjärn vi erbjuder är strängt testade under övervakning mot flera kvalitetsparametrar och efterfrågas mycket på nationella såväl som internationella marknader för sina unika egenskaper.

Vår stora industriella erfarenhet gör att vi kan erbjuda våra kunder ett omfattande utbud av duschgångjärn som uppskattas för optimal kvalitet och hög funktionalitet. Vissa av dessa produkter, som erbjuds i olika storlekar och utföranden, har justerbar spänning och kan monteras enligt kundens riktning och önskemål.

Olika duschrum Glas hårdvara Application

Fast skärm

Dörr

Dörr och panel

Hörndusch

Neo-vinkeldusch

Enkelt glidande

Bypass glidning

12 års glashårdvarutillverkare fokuserar på snabbaste OEM- och ODM-lösningar. Vi erbjuder ett brett utbud av kompletta arkitektur-, inrednings- och miljöglastjänster som kan anpassas för att möta dina behov. Vårt team arbetar direkt med dig för att komma fram till den bästa lösningen för dina bostads- eller kommersiella projekt.

Skjutdörrssystem

Hårdvara för duschrum

Arkitektoniska glasbeslag

Badrumstillbehör

Kontorsramlösa glashöljen

Wall Routel Glass Spider Hardware

Bootstrap