Skjutdörrssystem

SUP , som ett ramlöst beslagsföretag, de ramlösa duschdörrstillverkarna och glasdörrstillverkarna, erbjuder vi ett brett utbud av smidiga ramlösa skjutbara duschdörrar och skåp. Varje stil har sin egen unika applikation och kan konfigureras med en kombination av handduksstänger, handtag, knoppar eller ytterligare glaspaneler för att möta dina individuella behov. Dessa estetiskt tilltalande duschkabiner i glas är byggda för att hålla och garantera en lyxig upplevelse.

Som branschledare inom glashårdvaruinnovation och design erbjuder SUP en komplett lösning av duschrumsglas och byggnadsglas, inklusive: glaspatchbeslag, glasdörrskenor, glasskjutsystem, arkitektoniska glaslåsprodukter.

Skjutdörr

Lösningar: skjutdörr
Modellnummer: SD111
Användning: Hotell, villa, lägenhet, kontorsbyggnad, sjukhus, skola, köpcentrum, idrottsplatser, fritidsanläggningar, snabbköp, lager, verkstad, park.

Skjutdörrar i glas för fantastisk utsikt – förbättra naturlig belysning; och tillsätt frisk luft. Dessutom används skjutdörrar i glas ofta i vissa områden som dörrar mellan inre rum i ett hus och uteplatser, däck, balkonger, uteplatser och trädgårdar, bakgårdar, grillar eller simbassänger. I det här fallet kallas de ofta altandörrar. De används också i inredningsdesign, ofta på kontor och bilförsäljningsområden, för att ge ett ljudisolerat men ändå visuellt tillgängligt privat kontorsutrymme. I bostadsinteriörer kopieras traditionella ”Shoji”-dörrar ofta med genomskinligt ”frostat” glas för att tillåta dagsljus att tränga längre in i bostaden och utöka känslan av inre rymd.

1. Sträck utrymme

Användningen av glasdörrar kan visuellt få utrymmet att se rymligare och större ut, och det genomskinliga glaset förlänger siktlinjen, utökar känslan av rymd och gör att utrymmet ser extraordinärt öppet ut. Om hela väggen är avdelad med glas kan utrymmets visuella öppenhet åtminstone fördubblas, och även i ett utrymme som inte är tillräckligt stort eller tillräckligt rymligt kommer det inte att kännas förtryckande.

2. Optimera belysningen

Glas är ett material med utmärkt ljusgenomsläpplighet och transparens. Användningen av glasdörrar blockerar inte ljus som fasta material. Det kristallklara glaset kan låta ljuset passera genom rummet utan hinder, så att utrymmet har tillräckligt med ljusstyrka. För vissa rum med mindre idealisk belysning kan glasdörrar till och med föra in mer ljus i utrymmet genom ljusets brytning, vilket gör utrymmet ljusare.

3. Intermittent

Fördelen med att välja glasdörrar för utrymmeslayout är att skiljeväggen inte är partitionerad och skiljeväggen är kontinuerlig. För traditionella skiljeväggar kommer tegelväggar, cement, trä, metall etc. att helt separera de inre och yttre utrymmena. Men i själva verket behöver många närliggande rymdområden i våra liv ofta ha vissa kopplingar. Glasdörren fullbordar funktionen att dela upp området mycket bra, men den behåller en viss rumslig anknytning, så att utrymmet inte är helt avskilt.

Skjutdörrarna i glas matchas med de eteriska gasvävsgardinerna, en styv och en mjuk, vilket gör balkongen och vardagsrummet oändligt charmigt. Kombinationen av gasväv och skjutdörrar bildar hemmets rörliga skiljeväggsdesign, vilket betonar egenskaperna hos rymdstil. Skjutdörren i glas och den rosa gazegardinen visar ett unikt rymdtemperament. Skjutdörren i glas är genomskinlig och ljus, och den är dessutom mycket platsbesparande. I det separerade duschrummet ger de intressanta klistermärkena på glasskjutdörren livsintresse till badrummet. Skjutdörren i glas skiljer badrummet från sovrummet och bildar en känsla av rymd som är avskild och kontinuerlig. Det lilla badrummet använder skjutdörrar i glas för att effektivt separera badplatsen och toaletten. Skjutdörrar i glas gör badrummet mer modernt och stilrent samtidigt som det separerar duschutrymmet. Den löstagbara skjutdörren i glas separerar det funktionella området för badrummet, vilket gör utrymmet mer skiktat. Skjutdörren med separationsfunktion blockerar effektivt vattendroppar och ånga som sprids under bad.

Användning av produkten

Bootstrap