Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

Visningar: 259     Författare: Kina SUP glashårdvara      Publicera tid: 07/21/2022      Ursprung: https://www.svglasshardware.com

SUP skjutbara ladugårdsdörrsystem i enkel- och tvådelade konfigurationer har en enkel, modern design med verkligt dolda fästelement för att bibehålla ett rent spårutseende.

Nu är vi stolta över att kunna erbjuda ett tredje konfigurationsalternativ – förbikoppling.

Medan de flesta förbigående hårdvara kräver påträngande metallstag för att stödja systemet, har SUP :s specialextruderade spår tillräckligt med lateral styvhet för att stödja förbigående konfigurationer med samma dolda fästelement som ger SUP dess unika utseende. Detta innebär mer uppmärksamhet där den ska vara, på dina dörrar.

Bypass-konfigurationen kan installeras på två sätt. Installera med ett mittfäste för att använda dörrpaneler som väger upp till 100 kg vardera för större designfrihet. Även om den här metoden tillåter tyngre dörrar, kommer dörrpanelerna att överlappa med 10″ för att passa den mittersta monteringspunkten. Detta är den perfekta lösningen för bredare dörröppningar där större, tyngre paneler behövs.

Installera utan mittfäste för dörrpaneler som väger upp till 75 kg för minimerad överlappning av dörrpaneler. Denna mer flexibla metod är den perfekta lösningen för smalare dörröppningar där varje tum räknas.

Och alla dessa alternativ upprätthåller den oändliga justerbarheten hos SUP :s dörrstopp. Med bara en vridning av en insexnyckel – en unik funktion för SUP skjutdörrsmonteringssats – ändra din dörrresa på några sekunder.

Elegant, lättöverskådlig förbigångsdörrar – bara ett sätt till som SUP -glasbeslag leder en bransch.

NYA INLÄGG

> Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

> Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

> Hur man byter ut ett badkar med en dusch

> Vad är en ramlös duschvägg?

> Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

> Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

> SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

> SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

POSTTAG

Relaterade produkter

Bootstrap