Hårdvara för duschrum

för SUP -duschrum är långt över standarderna för sina kamrater när det gäller praktiskt och utseende. Innan varje produkt lämnar fabriken måste den testas upprepade gånger för att fastställa att den är säker, fast och har lång livslängd. Den antar en enkel designstil, som ser enkel och elegant ut men inte enkel, och återspeglar SUP :s strävan efter kvalitet överallt.

Badrumsrörskoppling

Hårdvarutillbehören i duschrummet är huvudsakligen gjorda av koppar och rostfritt stål, med 59# koppar och 304 rostfritt stål, och väggklämmorna och gångjärnen är vanligtvis gjorda av 59 # koppar. Den har den bästa hårdheten och flexibiliteten. Den har hög bärighet, vilket effektivt garanterar duschrummets prestanda och livslängd. Även om produkterna från skräddarsydda välkända duschrumsvarumärken är dyra, är upplevelsen bättre.
Pläteringstjockleken på kopparbeslag är 11um, och genom 24-timmars saltspraytestet når ytpläteringskvaliteten mer än tio grader. Det finns inga svarta fläckar, bubblor, delaminering och andra fenomen på ytan efter långvarig användning. De rostfria materialen som används i duschrummet är 304 rostfritt stål, vilket är det mest använda i branschen. Tillbehör i rostfritt stål är designade för att öppna formar av sig själva, med standard 304 rostfritt stålmaterial, med avancerad bearbetningsutrustning för att uppnå spegeleffekt, stark metallstruktur.
duschrum
Komponentkategori: excentrisk hjul PXL, elastiskt hjul TTL, balanshjul BDL, enkelpendel dubbelhjul DBSL, elastiskt hjul dubbelhjul TTSL, midjevalshjul YGL, midjetrumma dubbelhjul YGSL; enkelhjul, dubbelhjul, fyrhjulsupphängning, fjädring etc. .
Tillbehör: lagerremskivor i rostfritt stål, lagerrullarserier av lagerstål, rostskyddsblandningsvals, hårdvara och plasttillbehör, icke-standardiserade lager, kulor av rostfritt stål, metriska stålkulor med precisionslager, etc.
Aluminiumramen finns i ljussilver, sandsilver, mattsilver och borstad. Den kan användas med samma färg aluminiumlegeringsstenbas och låga handfat. Detta glas finns i två ljusfärgade glas och blått glas. Stilen på badrumsutrustningen är inte bara mångsidig och alltmer förfinad, utan också formen på badkaret, materialets uttryck, förändringen av formen på tvättstället, förändringen av formen på duschhuvudet, stilen på toalett och byte av skåp.
duschrum
Valet av sanitetsutrustning bör ta hänsyn till personliga levnadsvanor och krav på funktionell användning. Dessutom är tilldelningen av utrymme också en faktor som påverkar köpen. För storleken på utrymmet, fördelningen av mönstret, är det mycket viktigt att välja formen på badrummet. När man överväger stilen på badrumsutrustningen, förutom att betona sina egna estetiska preferenser, är kombinationen av utrymme, färg etc också nyckeln som påverkar valet.

De vanligaste hårdvarutillbehören i duschrum inkluderar huvudsakligen: axlar, gångjärn, remskivor, styrskenor, handtag, vattenhållande remsor, etc.
1. Roterande axel och gångjärn
Skaft och gångjärn används i duschrummet med slagdörren. Oavsett axel eller gångjärn används den för att koppla samman öppnings- och stängningsrotationen av det massiva glaset (fast glas) och det levande glaset (rörligt glas) i duschrummet.
Den roterande axeln används för den axelkonstruktion som bär böjmomentet och vridmomentet i det roterande arbetet. Utseendet liknar gångjärnets och strukturen är enklare än gångjärnets.
Gångjärnet, även känt som ett gångjärn, är en tvåfaldig struktur som består av metallplåtar, som också roterar fram och tillbaka runt mittaxeln.
2. Styrskenor och remskivor
Kombinationen av remskivor och skenor används i push-pull duschkabiner. Det finns två huvudmaterial: aluminiumlegering och rostfritt stålklädd aluminiumlegering.
Remskivan, de övre och nedre styrskenorna i duschrummet med skjutdörrar har en dubbel remskivastruktur, som har en självsmörjande effekt och glider smidigt.
3. Handtag
Det finns olika typer av duschrumshandtag för att möta olika badrumsstilar. Materialmässigt är handtaget som används i duschrummet huvudsakligen av rostfritt stål och zinklegering.
4. Vattenhållningsremsa
Vattenhållningslistens funktion är att förhindra att vattnet i badrummet läcker genom golvplattorna till det torra området.

Användning av produkten

[/vc_column]
[/vc_column][/vc_row]
Bootstrap