Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

Visningar: 258     Författare: Kina SUP glashårdvara      Publicera tid: 07/21/2022      Ursprung: https://www.svglasshardware.com

Dela utrymme utan att dela hemmet

SUP -skjutdörrsbeslags skräddarsydda skjutdörrspanel är gjord av tio 52″ breda balkar som är bultade ihop med en kontinuerlig gängad stång. Den massiva dörrpanelen skapar en enorm utrymmesanpassning. Den kan antingen öppnas för att ansluta till huset, eller stängas för att dela den i två.

”Skjutdörren ger en justerbar avskildhetsskärm mellan det stora rummet och hallen som leder till de två sovrummen och badrummet,” sa inredningsarkitekten. ”Vi älskar den flexibilitet som skjutdörren lägger till vårt utrymme.”

För att fullborda effekten var det avgörande att hitta rätt skjutdörrsbeslag. Designern undersökte fältet och kom därifrån imponerad av SUP -skjutdörrbeslag – speciellt skjutrullar.

”Efter att ha undersökt skjutdörrsbeslagsföretag, blev det snabbt uppenbart att SUP hårdvara var rätt väg att gå,” sa Mansfield. ” SUP -spjälldörrens överdimensionerade navlösa lager är helt enkelt fantastiska och kvaliteten på hårdvaran gjorde ingen besviken. Den linjära borsten på Black Stainless finish ser otroligt ut på nära håll.”

SUP -spjälldörrens beslag svart rostfritt har en fin ådring som inte går förlorad i sin rika svarta färg. Hårfästeborsten är smidig vid beröring men lägger till en sofistikerad ådring till hårdvaran som fungerar bra med den mer överdrivna strukturen som finns på trädörren.

NYA INLÄGG

> Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

> Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

> Hur man byter ut ett badkar med en dusch

> Vad är en ramlös duschvägg?

> Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

> Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

> SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

> SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

POSTTAG

Relaterade produkter

Bootstrap