Kontors ramlösa glashöljen

Office-partitioner
Kontorsväggar i glas blir allt mer populära i kommersiella kontorsmiljöer. Professionellt installerade glasväggar från golv till tak ger kunderna ett modernt alternativ till vanliga väggar för kontor. Glaspartier gör att de boende kan njuta av en ökad känsla av rymd, en ökning av naturligt ljus och förbättrad ljudisolering jämfört med vanliga väggar på kontor. SUP Hårdvara av glas ger kunderna en förnyad känsla av rikedom till alla kontorsmiljöer.

Glasdörrrullsats SD111

och dörrar i glas ger en modern, öppen , professionell design för alla kontor. Genom att ersätta traditionella väggar och öppna upp utrymmet, kan ditt kontor maximera naturligt ljus och öka produktiviteten genom att skapa ett team-inkluderande utrymme, samtidigt som det ändå maximerar den ljuddämpande attraktionskraften hos väggar.

Eftersom varje kontor är olika, så måste vara designen för glasväggarna. Denna helt skräddarsydda kontorslösning kan vara visuellt modern, professionell eller till och med komplettera en mer rustik hemstil.

Ramlösa arkitektoniska glasväggar och dörrar minimerar de visuella avbrotten, samtidigt som de antingen minskar hårdvarugångjärnen och handtagen eller använder dem som komplement till den befintliga designen av utrymmet. Dörrarna kan vara skjutbara, med hårdvara ovanpå som hänger upp panelerna, eller gångjärnsförsedda för att lätt kunna öppnas i en eller två riktningar.

Inramade glasväggar och dörrar använder djärva visuella linjer mellan varje panel och dörr för att skapa en unik design som fungerar med designflödet i hela kontorsutrymmet. Dessa hårda linjer ger ett mer definierat utrymme, samtidigt som det låter det naturliga ljuset flöda mellan avdelade rum.

Om mer avskildhet önskas kan glaspanelerna innehålla en färg, struktur eller design. Dimma linjer och former kan släppa igenom ljus, samtidigt som de skyddar privata samtal och möten från de andra kontoren. Logotyper och text kan till och med läggas till för ett skräddarsytt och professionellt utseende.

Glaset är härdat för styrka och hållbarhet, är lätt att rengöra och kan ha ett lås inbyggt i dörren för att förhindra oönskat inträde. SUP Hårdvara av glas erbjuder hårdvara av högsta kvalitet, för smidiga och tysta förslutningar och glider.

För att se en återgivning av hur glasväggar och dörrar kan förändra utseendet på ditt kontor, ring oss idag så går vi igenom alla alternativ och gör en skräddarsydd design för att förbättra ditt utrymme med modern elegans.

Användning av produkten

Bootstrap