Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

Visningar: 258     Författare: Kina SUP glashårdvara      Publicera tid: 08/20/2022      Ursprung: https://www.svglasshardware.com

Planerar du att piffa upp ditt nya hus eller uppgradera ditt gamla badrum? Och vill du prova DIY ditt eget drömduschrum?

Det är ett enkelt jobb att bygga ditt DIY ramlösa duschrum med en rätt glasdörrleverantör. Glass Hardware kommer att vara den rätta.

Bygg din skräddarsydda duschdörr med hjälp av vår glasbeslag.

Att bygga ditt ramlösa duschdörrskåp av dina drömmar har aldrig varit enklare!

Kontakta oss, skickade ditt krav på glasbeslag till , vi kommer att erbjuda dig den perfekta hårdvaran för ditt badrum.

Föreslår från Glass Hardware:

Dörrsving
Typiska dörrar är 28″ till 30″ breda. Vi försöker i allmänhet undvika dörrar som är mindre än 24″ eller bredare än 34″. Dörrar svänger 180 grader, både in och ut. Du måste planera tillräckligt med utrymme för att undvika hinder som toaletter, handfat eller handduksstänger. På insidan av duschen, se till att det finns utrymme för armaturer som regnhuvuden. Det brukar rekommenderas att dörren svänger på samma sida av duschen som duschen styr. På så sätt kan dörren öppnas för att vända och gå in i duschen och ge kortast möjliga räckvidd till kontrollerna. När du går ut ur duschen drar dörren in och droppar ner i basen, inte på golvet.

Fasta paneler
Fasta paneler som är i samma plan som dörren betraktas som ”inline” paneler. De kan ha full höjd eller hacka över bänkar, hackade över ponnyväggar eller krattade.

Om en panel behöver hackas för att gå över en bänk eller upp på en ponnyvägg, kallas det även en ”step-up” panel. Om detta är en del av din design måste du se till att benet på panelen är minst 4″ och skåran är minst 2,5″ djup. Ring oss för att diskutera detta om du har några frågor.

Paneler som är i 90 grader (eller en anpassad vinkel) mot framsidan av duschen kallas ”retur” paneler. I hörnet där returpanelen möter inlinepanelen använder vi en geringsfog och silikon för stabilitet. Ibland är det också nödvändigt att använda en liten klämma på toppen av glaset vid denna korsning för ökad stabilitet.

Det finns två grundläggande alternativ för att fästa fasta glaspaneler på kakel, kanal och clips. Kanalen är elegant och ger glaset ett obehindrat utseende. Kanal ger också en bra vattentätning och kräver ingen borrning i vattenbarriären vid trottoarkanten. Clips är snygga och tekniska. Clips lägger till lite kostnad på grund av den extra glastillverkning och installationstid de kräver. Vissa mönster har klämmor på sidan och kanal i botten för ett snyggt utseende med bättre vattenprestanda under lång tid.

Höjd
Vi rekommenderar generellt att höjden på duschväggen är något över duschhuvudet. När dörrhöjden når 84″ kan vikten bli ett problem. Du måste också överväga att lämna tillräckligt med utrymme mellan toppen av höljet och taket så att ånga kan strömma ut. Att lämna minst 6″ utrymme är en bra tumregel.

Gångjärn, stöd och dörrstöd
Den snyggaste och mest kostnadseffektiva designen är att fästa dörren på väggen. Ramlösa dörrar är tunga och kräver strukturellt stöd (reglar) bakom kaklet om dörren går med gångjärn i väggen. Se till att det finns dubbla eller tredubbla reglar för stöd bakom kaklet där glasdörren kommer att möta kaklet. Detta är vanligtvis mitten av trottoarkanten. Detta kan också åstadkommas genom att installera en 2X6 ”rem” mellan reglarna centrerad 12″ ovanför trottoarkanten och 12″ under toppen av glaset. Detta säkerställer att gångjärnsskruvarna sitter ordentligt och minskar avsevärt risken för att plattorna spricker under installationen.

Vid montering av en ny dörr i befintligt kakel kan pluggar användas för att fästa gångjärnen. Pluggar fungerar för det mesta, men kan göra att plattor spricker.

Om du inte går med gångjärn till väggen (gångjärn till glas), kommer din kapsling att kräva en samling för att stödja vikten av dörrsvingen. Ett alternativ till ett tak är att föra panelen som bär upp dörren till taket, för att ge dörren stabilitet. Detta görs vanligtvis i en ångdusch.

Hårdvara av glas
Det finns två typer av glasdörrar: gångjärn eller skjutreglage, den största skillnaden är dörrdriftssättet, det använder olika glasdörrar, skjutdörrsystem eller gångjärnsglasdörrsystem.

Glass Hardware stöder äkta innovation från människorna som revolutionerade hur badrumsrenovering görs!

Glasbeslag innehåller många olika delar, till exempel gångjärn, handtag, koppling, dörrknopp, glidrulle eller lappbeslag. Lyckligtvis erbjuder de sakerna som nämns ovan. hårdvarubeslag: Aluminium gångjärnsserien, badrumsstödstänger, glasklämmor, glasdörrhandtag, räckesbeslag, skjutdörrsbeslag, duschdörrhandtag, så varför inte kontakta oss och berätta vad du vill, vi skriver till dig tillbaka snart.

NYA INLÄGG

> Vilket hårdvarumaterial är bättre för att göra duschrum? Duschrumsföretaget svarar åt dig

> Hur bygger man ett ramlöst duschrum?

> Hur man byter ut ett badkar med en dusch

> Vad är en ramlös duschvägg?

> Rullsats för skjutdörrar i trä: Dela utrymme utan att dela hemmet

> Skjutdörr i glas Enkel installation: Fler monteringsmöjligheter, mindre rörigt

> SUP skjutbara duschdörr glas hårdvara kit: Flera lösningar tillgängliga

> SUP , tillverkare av glashårdvara, ramlös glasdusch är det mest populära valet

POSTTAG

Relaterade produkter

Bootstrap