SUP Hårdvara av glas Tillverkare

SUP MFG LIMITED är en professionell tillverkningskapacitet för glashårdvara, vår fabrik producerar produkterna: badrumsutrustning, arkitektoniska glasbeslag, hushållsutrustning…etc. Efter år av branscherfarenhet och utmärkt teknik uppnår vi redan produktdesign, produktion, försäljning och efterservice i ett system. Företaget är beläget i Jiang He /Jiangzhao höghastighetsutbyte, Nanlu industriområde, Duruan stad, Pengjiang område, Jiangmen stad, Guangdong. Den befintliga anläggningsytan är 26 000 kvadratmeter, med överlägset läge.

Företag utrustad med avancerad produktionsutrustning, såsom laserskärmaskin, borrning, fräsmaskin, CNC-maskin, stansning, svetsning, skärning, polering och bockningsmaskin och så vidare. Avancerad automatiserad produktionsutrustning, skicklig produktionsteknik, 100 % kvalitetssäkring av kvalitetssäkring, erfarna proffs som orubbligt engagerar sig i nya produktdesign- och utvecklingsidéer, vilket leder företagsteamet att skapa ett servicesystem av hög kvalitet och produkter av hög kvalitet. Vårt företag är specialiserat på glashårdvara och är pionjären inom att designa och producera LED-serier av glastillbehör som får ett antal designpatent, avsevärt utöver branschens spetskompetens och vunnit tjänster från inhemska och utländska köpare och agenter.

Vår historia

Jiangmen, Guangdong är ett stort produktionscenter för hårdvara i Kina. SUP föddes under en sådan ringspegel. SUP Hardware etablerades 2010. Grundaren insåg att hela branschen huvudsakligen utvecklar low-end produkter, och det är svårt att möta kundernas behov av high-end produkter. Yucheng fokuserar på forskning och utveckling och produktion av avancerade glashårdvaruprodukter. Tillhandahålla högkvalitativa produkter för många inhemska och utländska kunder.
Efter 12 års utveckling har verksamheten spridit sig till många länder runt om i världen, inklusive USA, Australien, Storbritannien, Frankrike, Japan, Sydkorea, Ryssland, Italien och andra europeiska länder. Vi fortsätter att tillhandahålla lösningar som skapar exceptionell glashårdvara som främjar nya nivåer av arkitektonisk excellens och prestanda. Samtidigt har produkten en prisfördel under den höga kvaliteten, och kvaliteten och priset är optimerade. Produkter som levereras i tid och lätta att installera fortsätter att få positiva recensioner från kunder.

Varför välja SUP Hårdvara av glas?

råmaterial
Genom att använda finpolerad ren koppar, högkvalitativ zinklegering eller titanlegering som råmaterial, är strukturen tät, vikten är tung och handkänslan är tjock.
Pressgjutning, efterbehandlingsprocess
Med hjälp av storskaliga precisionsdatorstyrda formgjutningsmaskiner och digitala precisionsmaskiner är ytan på ämnet slät, platt, utan porer, sidendefekter och andra fenomen. Slipning och poleringsprocessen är rigorös och processen är många.
Plätering
Strikt i enlighet med internationella standarder för galvaniseringsprocesser används importerad rå koppar och har genomgått tre processer av kopparplätering, nickelplätering och kromplätering. Strukturen är kompakt, beläggningen är enhetlig, ”färgytan” är skarp, tjockleken på beläggningen är i allmänhet mer än 30 mikron, och beläggningens yta är fri från repor och grader. .
Paket
kraftpapperslåda med vacker förpackningsdesign och tryck.

Bootstrap